Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst 11’ini belirledi

 

Yeni bir teknik adam, yeni bir kadroyla yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, ilk ciddi sınavını 3 Ağustos’taki Süper Kupa finalinde, Galatasaray karşısında verecek.

ŞABLON BELLİ OLDU

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon başarılı olmak isteyen siyah-beyazlılarda takımın şablonu da belli oldu. Hollandalı çalıştırıcının takımdaki etkili isimlerle yeni transferleri bağdaştırıp, en iyi 11’i ile sahaya çıkmayı amaçladığı ifade edildi.

A Milli Takımı’ndaki başarısıyla dikkat çeken kaleci Mert Günok, Beşiktaş’ın yine tartışmasız 1 numarası olacak. Siyah-beyazlı savunmada eskilerden Svensson, Colley ve Masuaku yer alırken, yeni transfer Paulista ise Colley ile birlikte stoper görevinde bulunacak.

ORTA SAHA GEDSON VE MUSRATİ

Orta sahayı Gedson ve Al Musrati ikilisiyle güçlendirecek olan Bronckhorst, Rafa Silva’yı ise forvet arkasında görevlendirecek. Sağ kanatta Rashica, solda ise Semih Kılıçsoy yer alırken, forvet Immobile’ye emanet edilecek. Siyah-beyazlı teknik adamın, maç eksiği bulunan İtalyan golcüyü Gençlerbirliği ve Sakarya maçlarında kullanabileceği ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir