Fenerbahçe Başkanlık Seçiminde Galatasaray’a Gönderme

Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın başkanlığa aday olduğu Fenerbahçe’de, bugün ve yarın seçimli genel kurulda yeni başkanını seçecek. Başkanlık seçiminde konuşan Sarı-Lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Kızılhan, Süper Lig’de geride kalan sezonla ilgili Galatasaray’a yönelik sert ifadeler kullandı.

“RAKİPLERE FARKLI, BİZE FARKLI MÜCADELE EDEN TAKIMLAR…”

Genel kurulda, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nu okurken ezeli rakipleri Galatasaray’a yönelik, “Rakiplere farklı, bize farklı mücadele eden takımlarla savaşarak tarihin en karakterli takımını oluşturduk. Rakiplerimiz destekelenirken biz her zaman aşağıya çekildik. Ancak oyuncularımız yılmadılar ve “Nasıl olsa olmayacak’ demeden sonuna kadar mücadele ruhlarını ortaya koydular.” ifadelerini kullandı.

“KENDİNİ ŞAMPİYON SANAN TAKIM…”

Kızılhan, konuşmasına “Son noktayı ise kendisi şampiyon sanan takımın sahasında kazanarak, hem de hakem hatalarıyla eksik kalmışken, sadece rakibimizin değil, tüm spor kamuouyunun gözleri önüne sererek koydular. Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösteren bu tarihin en değerli takımını alınlarından öpüyoruz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir