Yusuf Yazıcı: Ozan Kabak konusunda çok üzgünüz, biz de biraz sarsıldık

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında İtalya ile deplasmanda oynadığı özel maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Maçın ardından yıldız futbolcular açıklamalarda bulundu.

Ozan Kabak’ın sakatlığı hakkında konuşan Yusuf Yazıcı, “Ozan Kabak konusunda çok üzgünüz. Çok yakındık pozisyona. Umarım iyi olur ama biraz kötü gözüküyor. O pozisyondan sonra biz de biraz sarsıldık.” dedi.

‘ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRDİM’

İyi bir sezon geçirdiğini belirten Yazıcı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

Çok iyi bir sezon geçirdim. En son 1 ay önce oynadım, ben de sakatlanmıştım. İyi bir hazırlık maçı oynadık bence. İlk yarı özellikle kompakt bir oyun vardı. Bir sonraki maçımızda umarım yapamadıklarımızı yaparız, yaptıklarımızı da daha iyi yaparız.

Her futbolcu bu turnuvalarda olmayı ister. Ayrılacak isimler tabii ki üzülecek ama yapacak bir şey yok. Futbolun içinde var bunlar. Bir önceki Avrupa Şampiyonası’ndan edindiğim tecrübeye göre ilk maçı kazanmak çok önemli olacaktır. Sakin ve dinamik bir milli takım görüyorum. EURO 2020’den daha iyi bir turnuva geçireceğimize inanıyorum.

KAAN AYHAN: İLK GÖRDÜĞÜM ANDA İYİ DURUMDA DEĞİLDİ

Kaan Ayhan ise maç sonrası şu açıklamalarda bulundu:

İlk gördüğüm anda Ozan iyi durumda değildi. İnşallah beklediğimiz sakatlık değildir. Umarım en kısa sürede sahalara döner.

Maçı çok ciddiye aldık. Son iki maçta öz güvenimiz bozulmuştu. Maçın gidişatına göre takım da ona göre bir özveriyle oynadı. Ofansif aksiyonlarda daha başarılı olabilirdik. Üzgün değiliz ama daha gidecek çok yolumuz var.

Kulüpte sağ bek, burada orta saha oynadım. Pozisyon olarak orta saha benim evim. Bugün benim için de iyi bir başlangıç oldu hazırlık sürecine. Bu benim için alışma maçıydı. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Umarım turnuvada milletimize iyi bir milli takım izletiriz. Çok çalışıyoruz.

ALTAY BAYINDIR: BUGÜN KAZANABİLİRDİK

Bugün kazanabileceklerini belirten Altay Bayındır ise maçı şu şekilde değerlendirdi:

Ozan inşallah kısa süre içinde aramıza katılır, ne olduğunu da tam anlayamadık. Hastaneye gitmiş sanırım. Ben psikolojik olarak hazırım, oynamadığım sürede de oynuyormuş gibi çalıştım. Milli takımımızın büyüklüğünün farkındayım. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Bugün kazanabilirdik de ama olmadı. Önümüzdeki turnuvaya hazırlanmaya devam edeceğiz.

Mert ağabey büyüğümüz zaten. Uğurcan ile de sık sık mesajlaşırız, aramız çok iyi yani. Başarının gelmesi için zaten iyi bir takım ruhu olmalı. Kim oynuyorsa ona destek olmalıyız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir